Återbetalningspolicy

 

14 dagars öppet köp

 

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

 

Retur

Maila hello@blacknailsbrewery.com med ordernummer och vilken/vilka varor som ska retuneras på ordern. Vi skickar då tillbaka en retursedel till dig via e-post. Observera att returer måste lämnas in till Postnord-ombud!

 

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Returkostnad är 69 kr. Detta dras av på summan av ditt återköp.

 

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/